• [0] Порталът BetBonustips.com с прогнози за bet365 в България

    Днес ще разгледаме един интернет портал, предназначен за всички любители на спорта и онлайн залозите. Това е сайтът betbonustips и той предоставя на своите постители наистина интересни и полезни новини и информация за всичко случващо се в света на футбола, хандбала и букмейкърите в България.


    Може би ще се запитате с какво се отличава от всички останали сайтове? Логичен въпрос, отговорът на който всеки получава в същия момент, в който отори някоя от страниците на betbonustips. Това, което прави значително впечатление е, че всяка страница е изпълнена с информация. Така например частта от сайта, посветена на Висшата Лига на Англия притежава линкове към Актуална таблица с класиранията, прогнози за bet365 на някои избрани футболни срещи, пълна информация за избраната среща и други.


    Говорейки за платформата на bet365, тук определено описанието й надминава всеки друг информационен сайт. В betbonustips има добре описана частта с лицензирането на бет365 в България, какви бонуси предлагат, а и с какво се различават от своите конкуренти. Всичко това може да се разбере именно в този портал.


    За да добиете повече представа за платформата, ние подбрахме следното клипче:



    Реално, за да разберете за какво става дума, просто трябва да посетите горепосочения линк. Вижте също видеото, което подбрахме специално за вас.

    • favwww.betbonustips.com
    • 09:38 22.08.2016
    • img

Коментари

blog comments powered by Disqus