Новините които Вие смятате за интересни
1. Филмите през октомври 2021 г. – дълго чакани заглавия
Филмите през септември 2021 г. бяха малко на брой, но все интересни и дългоочаквани заглавия. Предложенията ни са жанрово разнообразни, със заплетени и интригуващи сюжети.
2. 10 пъти, в които „Семейство Симпсън“ „предсказва“ бъдещето
Винаги сме обичали този сериал! Досега не сме виждали нито скучна серия, нито знак, че идеите на създателите се изчерпват. Въпреки жанра и факта, че на пръв поглед напомня на детско филмче, шоуто ни дава много причини да се замислим за неща, които са по-големи от нас. Ще ви покажем десет пъти, в които „Семейство Симпсън“ „предсказва“ бъдещето с невероятна точност, което е доста подозрително, ако трябва да сме честни.
3. Битумни керемиди и хитрини при поставянето им
При поставянето на битумни керемиди на покривна конструкция самата хидроизолация е от изключително значение и се полага хоризонтално, с надлъжни панели, така че всяко покриващо платно припокрива предишното с 10 см. за да се осигури една добра основа. В резултат на това разположение проникването на влага в покривната система е напълно изключено. В надлъжна посока припокриванията са на 15 см. Възможно е изолацията да е залепена фрагментарно.
4. За какво да помислим преди да изберем дамско палто?
Добрият избор на палто е много важен за есенно-зимната визия на всяка дама. Затова, огледайте се за някой модел, който идеално ще подхожда на стила ви и същевременно елегантно ще подчертае фигурата ви. Предлагаме ви няколко съвета от стилистите, свързани с важната задача – избор на палто, подходящо за вашия тип фигура.
5. Детски акордеон
Акордеонът може да се намери в четири дизайна, които включват концертен, пиано, диатоничен и хроматичен Всеки, който е свирил на този аерофон, ще знае, че този музикален инструмент не е толкова прост, колкото изглежда. Ако желаете да научите детето си да свири на акордеон, се изисква строга практика, много опити и последователно развиване на техники, за да се получи перфектният звук. Тази статия ще разгледа какво да търсите при закупуване на акордеон за вашето дете.
6. Съвети за първоначални уроци по цигулка
Цигулката е струнен музикален инструмент с изключително място в човешката музикална история от почти 500 години насам. Едновременно с това, тя е от музикалните инструменти в категорията на трудноусвояемите. Затова ето няколко практични съвети за родители, чиито деца проявяват интерес към цигулката.
7. РЪКОВОДСТВО ЗА ГРИЖА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ И ЗАВИВКИТЕ
Правилната грижа за завивките ви е от съществено значение, за да изглеждат и да се чувстват свежи и оригинални като нови възможно най-дълго. Един от ключовите моменти, които трябва да запомните, е винаги да използвате плик за завивка, за да предпазите завивката от изпотяване, замърсяване и износване.
8. Ръководство за стил в дизайна на спални
Стиловете в домашния интериор условно могат да се разделят на осем. Осемте ключови стила на интериорен дизайн са следните: Скандинавски – готини, уютни акценти и семпли цветове… Еклектичен – нарушавайте правилата, забавлявайте се и бъдете смели… Индустриален – голи тухли, груби текстури и солидни конструкции… Винтидж – елегантни, романтични и изискани по природа… Минималистичен – оценяваване на семплия и лаконичен интериор… Модерен в средата на ХХ век – органични материали и геометрични принтове… Крайбрежен – изразяващ копнежа ни по море, пясък и слънце… Съвременен – стъкло и метал в изчистени линии.
9. Баня в спалнята
Когато вече имате своя отговор на въпроса „защо ви е необходима баня в спалнята“ е време да помислите за реализиране на идеята. Важно: Комбинирането на спалня с баня е възможно само в един случай – ако това не е единствената баня в апартамента.
10. Модерен и функционален интериор: Видове осветление в банята
Осветлението играе много важна роля в организацията на пространството в банята. Благодарение на него можете да формирате функционални зони и да използвате всяко едно кътче от пространството по предназначение. Затова сега ще се спрем на основните видове осветление, които трябва да присъстват в модерната баня.
11. Какви плочки да изберем за банята?
Когато дойде време да обмислим покупката на плочките за баня, обикновено сме изправени пред безброй възможности за избор. При такова огромно разнообразие от цветове, размери, форми и материали, правилната селекция на плочки за банята може да се превърне в доста тежка задача.
12. Как да организираме осветлението в банята
Светлините могат да променят едно пространство и да го направят по-приветливо, уютно и комфортно. Сега ще разгледаме някои много удачни идеи за осветление на бани, които определено могат да озарят пространството и да му зададат съвсем ново звучене.
13. Кои са най-подходящите шкафове за баня
Съществуват доста критерии, според които да изберем правилния шкаф за банята. Нека видим няколко интересни възможности.
14. БАНЯ ИНТЕРИОР: ЕЛЕМЕНТИ, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ СТИЛА
Банята е мястото, където обстановката трябва да бъде уютна, комфортна, естетически и интериорно издържана, така че да ни помогне да се отпуснем и облекчим напрежението от натоварения ден. Важно е не само релаксиращата среда, но и красотата и комфорта в нея, правилно подбраните мебели. При създаването на такъв интериор е важен всеки елемент, особено изборът на основните компоненти. Тази статия включва много идеи за създаване на модерен стил баня.
15. Хидроизолация на гипсокартон в баня
Хидроизолацията в банята, а и не само е една от най-важните намеси преди експлоатацията на къщата. Хидроизолация на гипсокартон за баня обаче може да е вторична намеса след като вече е поставен гипсокартон в банята. Каквато и да е ситуацията, задължително ще ви трябва майстор, който владее тънкостите на работата с гипсокартон и знае как да направи качествена хидроизолация.
16. Майстор за редене на ламинат
Ламинатът е едно най-търсените решения за битови сгради в последните години. Така че търсенето на майстор за редене на ламинат е често срещано в малките и големите градове в страната. Все пак ламинатът е гаранцията, че можете да изберете много красива настилка според домашния интериор и да я поставите в тези стаи, където има нужда.
17. Хотелски бани – най-интересните решения и най-често срещаните проблеми
Във всеки хотел банята е неговият втори шедьовър (първият е, разбира се, рецепцията). Интимното пространство на банята позволява на гостите да се грижат за хигиената – а също и да се отпуснат.
18. Болест Бехтерев - симптоми и лечение
Заболяването представлява хронично възпалително заболяване засягащо гръбначният стълб сактороилиячните ставии някои периферни стави с подчертана тенденция към вкостяване и анкилозиране. Начало на заболяването е обичайно м/у 20 и 40 г. За отключване на заболяването се обсъждат хронични инфекции, налице е фамилност.
19. Други финансови задължения, които са важни при кандидатстване за ипотечен кредит
Всички задължения, които редовно трябва да изпълнявате, като застрахователни премии или разходи за поддръжка на автомобила ви, могат да имат отрицателно въздействие върху вашата кредитоспособност по ипотека. Класирането на такива заеми няма да ви покаже в коя собственост на автомобил в банката ще се счита като цена за намаляване на вашата кредитоспособност. Трябва обаче да предположите, че това ще се случи и да прецените дали би било по-добре да продадете колата, за да получите пари за своя принос. Продажбата определено си струва, ако имате повече от едно превозно средство и не ви трябват няколко.
20. Ипотека – какво е това и какво е хубаво да знаем!
Ипотечният заем може да бъде ужасяващ в началото. Не се притеснявайте обаче, защото съм подготвил ръководство за вас, което ще ви помогне да разберете сложни концепции без никакви проблеми. Със сигурност ще ги срещнете в договора и ще бъдете информирани за тях от банковия съветник. Затова си струва да се подготвите за този разговор предварително, за да се почувствате по-уверени и да преминете през целия процес – от анализа на ипотечните предложения до изплащането на мечтания апартамент или къща.
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">