Новините които Вие смятате за интересни
1. Комплект мече "Breeze boys"
Комплект от сива блуза с апликация на мече и тъмно сиво долнище/потур с пришито мече на дупето.
2. Най-надеждният партньор за вашите просрочени вземания е ЕОС Матрикс
ЕОС Матрикс е компания, която се занимава със събиране и управление на вземания. Тя е част от най-голямата международна финансова група, с основен фокус върху управлението на вземания – EOS Group, част от групата на Otto. Над 7 000 служители обслужват повече от 20 000 клиенти в над 25 държави в Европа и Северна Америка, чрез индивидуализиран подход, а международното ноу-хау превръща компанията в лидер в своя бранш в България.
3. ЕОС Матрикс събира и управлява вземания
Предимствата за компаниите, избирайки услугите на ЕОС Матрикс, са свързани на първо място с подобряване на кредитоспособността на компанията-възложител, тъй като се намаляват нивата на несъбраните вземания. Подобрява се ликвидността на фирмата, като се оптимизира паричния поток, а вътрешният ресурс на компанията се освобождава за основната ѝ дейност.
4. Международният стил в колекторските фирми - ЕОС Матрикс
Славата на колекторските фирми в България носи историческа обремененост от близкото минало. Причините за това могат да бъдат много. Това, което отличава ЕОС Матрикс и я извежда на челни позиции в бранша, са прилагането на международни добри практики, разбиращото и коректно отношение към поверените им клиенти и гъвкавите решения, които компанията предлага.
5. Ползите от колекторската дейност и ЕОС Матрикс
ЕОС Матрикс е част от най-голямата международна финансова група, чиято основна дейност е събирането и управлението на вземания. Компанията предлага гъвкави решения за събиране на вземания от физически и юридически лица, като прилага международно приети добри практики, разрешава сложни казуси и подкрепя вътрешния процес по събиранe. По този начин допринася за притока на „свежи“ пари за организацията, възползвала се от услугите ѝ.
6. Понякога не е нужно да се всига много шум, за да се наредят нещата
Хората, често преувеличават или преиначават истината, с цел да се харесат на някого или просто да привлекат повече внимание към себе си. Винаги съм била доста широкоскроен човек и съм си изграждала мнение на база на собствения си опит и никога не съм го афиширала с някаква цел.
7. Срещнах ЕОС Матрикс покрай абитуриентския бал на дъщеря ми
Сигурно аз и мъжът ми не сме единственото семейство, за което абитуриентският бал на дъщеря им се е превърнал, вместо в повод за щастие, в повод за огромно притеснение! За нас предстоящото събитие беше, колкото и грозно да звучи, истински ужас!
8. Коректно отношение от ЕОС Матрикс и благосклонна съдба
Ситуацията, която преживях, е един от многото примери, че след всяка буря изгрява слънце! През последните 18 години животът ми претърпя множество обрати. Тогава бях млада, щастливо омъжена, вярваща на всички и всичко, жена. Съпругът ми Кирил беше много галантен и интелигентен мъж – адвокат по професия. Бяхме много влюбени и когато ми предложи бях очарована. Животът ни продължи като в приказка, ходихме по почивки, живеехме охолно и не се лишавахме от нищо. Дойде времето и за деца. Роди се синът ни Антоан. Бяхме едно щастливо, голямо и сплотено семейство. Ако някой ми беше казал, че ми предстои пълен ад, че ще се превърна в отчаяна майка на болно дете и ще ме търсят от колекторска агенция като нередовен платец за просрочени задължения, никога нямаше да повярвам. Всичко започна от един фатален ден.
9. Вредата от просрочените вземания върху потречителите според ЕОС Матрикс
Средата на 2017-а година излязоха резултатите от ежегодното проучване на EOS, което изследва практиките на плащане в Европа. Негов обхват са били 3200 компании от 16 страни на стария континент. Експертите са анализирали въпроси, свързани с управлението на вземания и кредитен риск, срокове на отложено плащания последици от несъбраните вземания.
10. Липсата на инвестиции и забавените плащания във взаимовръзка сочи изследване на ЕОС
Проследявайки навиците на плащания в Европа, международната финансова група, специализирана в изкупуване и управление на вземания, анализира данните от проведеното изследване в края на 2017-а година, и намира връзка между просрочените вземания и липсата на инвестиции.
11. Малките неща са важни и го разбрах благодарение на ЕОС Матрикс
Едно пътуване до Париж с пари назаем и задължение, което беше предоставено за управление на ЕОС Матрикс. Накратко това е моята история, която ме научи да ценя малките неща
12. Какво е сарком?
Сарком се среща рядко, около 10% от всички злокачествени тумори, но според статистика е с най-висока смъртност сред раковите заболявания. Засяга най-вече децата и младежите, тъй като в периода на растеж има активно клетъчно делене, а клетките са незрели и податливи на дегенерация до злокачествен тумор.
13. KNELE - 2 MINUTA
Гледайте и слушайте онлайн или изтеглете в mp3: KNELE - 2 MINUTA. Постете нашия сайт и ще откриете огромна колекция от нова безплатна мп3 музика и песни. Добре дошли в mp3-muzika.net
14. LaRoxx - Good bye my love (ALOST Official Remix)
Гледайте и слушайте онлайн или изтеглете в mp3: LaRoxx - Good bye my love (ALOST Official Remix). Постете нашия сайт и ще откриете огромна колекция от нова безплатна мп3 музика и песни. Добре дошли в mp3-muzika.net
15. Moisey feat. Dyamandy - Много ми допада
Гледайте и слушайте онлайн или изтеглете в mp3: Moisey feat. Dyamandy - Много ми допада. Постете нашия сайт и ще откриете огромна колекция от нова безплатна мп3 музика и песни. Добре дошли в mp3-muzika.net
16. SANJA DJORDJEVIC - CRVENI LAK (MR. HYDDEN REMIX)
Гледайте и слушайте онлайн или изтеглете в mp3: SANJA DJORDJEVIC - CRVENI LAK (MR. HYDDEN REMIX). Постете нашия сайт и ще откриете огромна колекция от нова безплатна мп3 музика и песни. Добре дошли в mp3-muzika.net
17. Sidney Samson & G Wise - Soldier
Гледайте и слушайте онлайн или изтеглете в mp3: Sidney Samson & G Wise - Soldier. Постете нашия сайт и ще откриете огромна колекция от нова безплатна мп3 музика и песни. Добре дошли в mp3-muzika.net
18. онлайн заем
Договор за кредит се сключва изцяло онлайн, съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Процедурата е удобна и бърза. Изпращате заявката за кредит и до минути получавате резултата. При одобрение получавате договора и всички прилежащи документи на и-мейл, а желаната сума – по посочения от вас начин.
19. Дамски еспадрили в черно с дантела от Боснев
Не пропускайте своя шанс да купите ежедневни дамски еспадрили. Много леки и подходящи за летния сезон. Изработени са от дантела.Височина на ходилото отзад 3.5 см.,отпред - 2.5 см.
20. Мотокрос Кнежа – Motocross Kneja
Мотокрос Кнежа – Motocross Kneja На 25.08.2018 г.и 26.08.2018 г., ще се състои състезание по мотокрос в гр. За повече информация посетете линка на публикацията! ПЪТНА ПОМОЩ София – Репатрак София Тел.: +359 878 424 097 УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg ИМЕЙЛ: [email protected] репатрак софия денонощна пътна помощ превоз на МПС Пътна помощ, Репатрак
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">