Новините които Вие смятате за интересни
1. Нужно ли е да се поставят улуци?
Ако имате наблюдателно око сигурно сте забелязали, че всеки качествено направен покрив или навес има улуци.Меда - Безшевни улуци, кюнци за печка.Е, това не е екстериорен елемент, а реално си има предназначение. Улуците се монтират, за да подпомагат управлението на оттичането на водата от покрива на сградата по време на дъжд. Обикновено те имат наклонен ръб, за да може водата лесно да се оттича от покрива и да се спуска по водостока.
2. Кога се налага хидроизолация на открита тераса?
Случвало ли ви се е да хидроизолирате външното си пространство?Подът на откритата веранда: дървен под на улицата, направете го сами настилки, боя, линолеум, какво да се покрива и боя, снимка и видеоАко е така, знаете колко е важно това да се направи правилно. Много хора са склонни да мислят, че хидроизолацията е предназначена само за външното пространство, но ако имате закрита тераса, хидроизолацията също трябва да бъде направена.
3. Възможно ли е да се направи хидроизолация на плосък покрив?
Плоските покриви стават все по-популярни в съвременната епоха благодарение на способността им да бъдат водоустойчиви, издръжливи и по-евтини.Плосък покрив | MKM БГ ГРУПТе са и един от най-икономичните варианти за изграждане на жилища. Въпреки това плоските покриви все още могат да протекат или да развият мухъл, ако не се полагат подходящи грижи.
4. Планирай правилно ремонта на къща
Има ли нещо, което те притеснява в един ремонт на къща?Например, разходите? Времето за изпълнение? Резултатите? Дали ще стане, или всичко ще се провали? Редица въпроси се въртят в главата на всеки човек, който е на прага на някаква ремонтна дейност, а те стават все повече, ако става дума за ремонт на стара къща.
5. Направи си сам ремонт на апартамент или заложи на майстор с опит?
Стигнахте ли до този съществен момент?Щом се срещаме в този блог, значи и вие (както и мнозина други) поемат по пътя на ремонтните дейности – затова ви трябва един добър консултант, в чиято роля ще се опитам да вляза аз, в качеството си на автор на тази статия.
6. На какво да обърнете внимание при обръщане на прозорци с гипсокартон
С всички промени в нашия свят е важно да сте в крак с новостите.С въвеждането на нови материали и строителни техники се появяват и нови най-добри практики за старите методи като мазилките. Измазаните стени са класическа визия, но имат своите недостатъци.
7. Какво да очаквате при изграждането на покрив?
Покривът на една сграда обикновено е един от най-важните компоненти, тъй като предпазва останалите конструктивни елементи от външни фактори като дъжд и слънце.Освен за защита на конструкциите, покривите служат и за много декоративни цели. Една от причините за това е, че те осигуряват архитектурен компонент на сградите.
8. Как се прави хидроизолация на покрив на панелен блок?
Покривът е една от важните структури към къщата или кооперацията. Без значение от самата сграда и нейния замисъл за ползване - покривът трябва да е добре построен, изграден и задължително - хидролизиран.Някои собственици реално пропускат тази стъпка, която касае степента на водопропускливост, защото има стари вярвания, че няма нужда от допълнителна предпазна мембрана и керемидите са достатъчно устойчиви.
9. Перфектното усвояване на тераса
Колко красиво изглежда една къща или един апартамент със спретната тераса, с приятна гледка и някакви декорации!Е, да, въображението е силен инструмент, но понякога практичността има по-голям превес. Например, при използването на терасното пространство също трябва да се съобразим с функционалността и да си зададем въпроса
10. Стъпки при направа на покрив на къща
Ще строите или вече строите - без значение, вие безспорно ще се сблъскате с процеса по направа на покрив на къща.Фундаментите, изкопните дейности, отливането на плочи, покрива и целия груб строеж, заедно с довършителните дейности реално създават вашия нов дом.Специалистите съветват да се отделят средства за качествени материали, особено когато става дума за основни и важни строителни дейности, каквато е и направата на покрив на къща.
11. Здравна застраховка при болничен престой: Какви мотиви имаме да я сключим
Разумното планиране изисква далновидност и предвидливост. Независимо, че никой от нас не живее с идеята, че ще го застигнат неблагоприятни събития, понякога те просто се случват и носят своите последствия. Ако сме подготвени да ги посрещнем, ние си гарантираме спокойствие и подкрепа в трудните моменти – а от това по-важно няма!
12. Кога е време за първия часовник за детето и как да го изберете
Несъмнено днес пазарът е наситен с различни предложения за устройства, отмерващи времето, включително и детски часовници за малките момчета и момичета. За тях всяка нова придобивка е радост, особено ако това е начин да се почувстват по-големи и отговорни за възрастта си.
13. Мисията (не)възможна: Ето как японската марка Casio си спечели вниманието на Холивуд
Големите марки пишат сами своята история, а до каква степен тя ще се превърне в красива приказка или ще бъде изтрита от следите на времето, това може би не е само въпрос на късмет. Надеждни, достъпни и иновативни – ето така описват моделите на японските часовници Casio хиляди хора по света, които и до днес са предани на интригуващите предложения на бранда.
14. Фасети - малките чудеса за големи промени
Колко често ви се случва да не сте удовлетворени от външния си вид!? Колко пъти сте усещали, че сте извън оптималната си кондиция, само поради грешен избор на дрехи или неугледни обувки? Какво да кажем тогава за явните недостатъци, които не могат да се премахната със смяна на костюма? Всички те могат да повлияят пагубно на начина, по който се възприемаме.
15. Специалната роля на антрето: Как да изтъкнем неговите предимства
Вярно е, че никой от нас не прекарва дните си в антрето. Там не се сяда да четем книги там, нито да релаксираме на дивана – макар, че и това са оригинални идеи, ако сте склонни да експериментирате.
16. Тренировка за зимата: Знаете ли как да подадете ток на кола с изтощен акумулатор
Летният сезон е към своя край, а с него настъпват и някои закономерни промени във времето – влага, резки спадове на температурите, проливни валежи и т.н. Да, несъмнено шофьорите ги очакват повече предизвикателства през идните месеци, но когато сме подготвени с автомобилите си и нашите акумулатори са във форма, то безпокойствата със сигурност няма да са толкова много на брой.
17. Нужен Ви е кредит? Пет лесни стъпки, които Ви делят от постигането на целта
Някои неща могат и да почакат, но емоцията в красиво и удобно обзаведения дом е несравнима. Ползата от новата кола – неоспорима. А мечтаната почивка все пак не е чак толкова непостижима. И за всичко това има едно решение – кредит изцяло онлайн.
18. Pretty Lab
Козметичен център Pretty Lab (София, ул.Оборище 86, до МОЛ Сердика) предлага на своите клиенти оформяне на тяло и лице със следните професионални процедури: E-light фотоепилация, фотоподмладяване, термажен лифтинг (тип Thermage), радиочестотен лифтинг (RF), неинвазивна липосукция (тип VellaShape), кавитация, безиглена мезотерапия и други иновативни разработки и методи в областта на апаратната козметика. В Pretty Lab ще се насладите на приятна обстановка, качествено обслужване и много предложения за поддържане на вашата красота и доброто ви самочувствие. И всичко това на приятелски цени! За повече информация https://prettylab.bg и тел. 0885-108502.
19. Пътна карта за осъзнато родителство
В „Как да отгледаме добри хора“ Хънтър Кларк-Фийлдс споделя мъдростта и личния си опит, за да помогне на родителите да постигнат мир и разбирателство в семейството. Тук читателите ще открият информация и упражнения за това как да отглеждат децата си, без да губят собственото си емоционално равновесие.
20. Сигурно и удобно: Ето какви са предимствата на онлайн залаганията
Спортните залози са израз на страстта на привържениците от незапомнени времена. От борбата между животни до двубоя на ринга, чак до отборните спортове – всички те са се развивали благодарение на верните фенове, които са участвали активно в играта, но по малко по различен начин.
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">