Новините които Вие смятате за интересни
1. Химиотерапия - медицинска онкология в Анадолу
Отделението по Медицинска онкология предлага диагностика и лечение на различни видове рак, превантивни мерки и клинични изследвания. Химиотерапията, най-общо казано, е третиране на тумори с химични вещества. 
2. Изтегли субтитри за филма: Експериментът / Das Experiment (2001).
Изтегли субтитри за филма: Експериментът / Das Experiment (2001). Намерете богата видеотека от български субтитри на нашия сайт.
3. Изтегли субтитри за филма: 3 метра дълбочина / The Deep End / 12 Feet Deep (2016).
Изтегли субтитри за филма: 3 метра дълбочина / The Deep End / 12 Feet Deep (2016). Намерете богата видеотека от български субтитри на нашия сайт.
4. Гледайте филма: Експериментът / Das Experiment (2001).
Гледайте филма: Експериментът / Das Experiment (2001). Намерете богата видеотека от онлайн филми на нашия сайт.
5. Гледайте филма: 3 метра дълбочина / The Deep End / 12 Feet Deep (2016).
Гледайте филма: 3 метра дълбочина / The Deep End / 12 Feet Deep (2016). Намерете богата видеотека от онлайн филми на нашия сайт.
6. Оригинални маркови спортни стоки - SportFaster
Онлайн магазин за маркови оригинални спортни стоки. Оригинални маратонки, маратонки адидас, маркови маратонки, анцузи адидас в магазина на SportFaster. Спортни стоки от марките Adidas, Puma, Nike, Reebok, Solomon.
7. Вода (H2O). Значение и свойства на водата
Вода - представлява неорганично химично съединение, което посредством своите особени свойства, се явява основополагащо за целия живот, който е възникнал на нашата планета в този си вид. Тя на практика е жизнена среда за всички организми. При повечето сухоземни видове, макар че не е местообитание, водата си остава основна съставка на вътрешната течна среда. Средно 60-90% от масата на живите същества се пада на нея. Без вода животът на Земята е немислим.
8. Агенция за преводи и легализация АРТО
Арто транслейшънс“ ООД успешно навлезе в поредната година на своето утвърждаване на пазара на преводаческите услуги. Старанието ни за коректност, лоялност и удовлетворяване на потребностите на нашите клиенти дават видим резултат.
9. SEO оптимизация на онлайн магазин
SEO оптимизация на онлайн магазин Всички желаем да направим успешна SEO оптимизация на онлайн магазин - Как да се справим с разделянето на съдържанието по страници е често обсъждан въпрос от SEO специалистите.
10. Efbet
Бонусът за нови клиенти на Efbet също е до 100 лв., както е и в най-големия световен букмейкър Bet365
11. Английският за деца и образователният интернет
Един забавен и доказано ефективен начин за поставяне на основите на английски за деца е гледането на детски филмчета. Любим анимационен филм за малки и големи в много европейски страни е Peppa Pig (за съжаление непознат в България). Това е идеално филмче за обогатяване на речника на малки и големи.
12. Изтегли субтитри за филма: Свалки в Америка / Laid in America (2016).
Изтегли субтитри за филма: Свалки в Америка / Laid in America (2016). Намерете богата видеотека от български субтитри на нашия сайт.
13. Гледайте филма: Свалки в Америка / Laid in America (2016).
Гледайте филма: Свалки в Америка / Laid in America (2016). Намерете богата видеотека от онлайн филми на нашия сайт.
14. Гледайте филма: Бягство от Вегас / Get Him to the Greek (2010).
Гледайте филма: Бягство от Вегас / Get Him to the Greek (2010). Намерете богата видеотека от онлайн филми на нашия сайт.
15. На разходка с електрически велосипед
Разстоянието, което един електрически велосипед може да измине без да се налага презареждане е от 50 до 70 км. След това той ще може да бъде зареден в някой от 35-те пункта, създадени за целта.
16. Карбонилни съединения – кетони и алдехиди
Ако въглеродът в карбонилната група е свързан чрез останалите си две химични връзки с въглеводороден остатък и водород или само с два атома водород, то функционалната група е алдехидна, а съединенията се наричат алдехиди R-C(O)H. Ако въглеродът в карбонилната група е свързан с два въглеводородни остатъка, то функционалната група е кетонна, а съединенията се наричат кетони и се изписват с общата формула R-C(O)-R1.
17. bet365
Описание на всички видове спортни бонуси предлагани от Bet365 Как да взема бонуса си от bet365? Ако са използвали правилния BET365 бонус код, то те ще получават ежеседмични бонуси "лоялност
18. Най-старите японски ресторанти – 2
Традиционните японски ресторанти са с много дълбоки корени и има места, които са живи и до днес. Сред най – старите места за хранене в страната има такива, функциониращи от преди почти 5 века. Много малко места в Европа и останалите части на света могат да се похвалят с подобни исторически данни. Кои са едни от най – старите? Ето още пет оцелели и до днес: Японски ресторанти – Kagetsu Това е най – старият и най – популярен ресторант в Нагасаки. Открит е през 1642г. и първоначално функционира като луксозна гейша къща. Днес мястото е сред почитаните японски ресторанти, в които се сервират традиционни ястия и най – вече в стила Shippoku. Този стил е смесица от традиционни японски ястия, повлияни от китайското и португалско влияние. Посетителите се радват на красиви и вкусни блюда сред уникална традиционна архитектура и красиви, буйни градини. Kawabun в Нагоя Това е един от японските ресторанти с дълга история - създаден преди повече от 400 години, но и до днес е запазил своя лукс и сервира изключително изискани ястия. Времето, в което е била нужна предварителна резервация вече е отминало, но въпреки това стилът на мястото остава. Менюто на този японски ресторант е сезонно и така готвачите имат достатъчно време за подготовка и изпипване на всяко ястие. Okutan Higashiyama Още един от старите японски ресторанти, който е ситуиран в старата столица Киото. Основан е през 1635 година и прави свежо тофу всеки ден. Дори най – големите почитатели на месото остават впечатлени от тофу ястията. Макар да са минали столетия от основаването на този японски ресторант, неговата основна линия в кухнята, а именно тофуто продължава да бъде главна в менюто. Okutan Nanzenji И този японски ресторант се намира в Киото, пред храма Нанзенджи. Изключителната архитектура на целия комплекс напомня за историята на будисткия храм и милионите хора, минали от там на поклонение. Подобно на тях всеки посетител може да опита традиционното ястие, сервирано в този японски ресторант – Yudofu. Както става ясно и от името на гозбата нейната основа е прясно тофу, което е гарирано със соев сос и зеленчуци. Японски ресторанти – Yoshinoya Въпреки, че е основан през 1899 година и отстъпва като време на съществуване на своите конкуренти до тук, този ресторант заслужава внимание, защото е първата верига от заведения в Япония. Първият специалитет на заведението е ястието gyudon, което представлява купа с ориз, покрит с тънко нарязани парчета телешко и лук. Днес веригата има над 1400 ресторанта в 9 страни по света. Отличителната черта на местата за хранене под тази марка са бързината и простотата при приготвянето на традиционна японска храна. И все пак заслужено участва в класацията на старите японски ресторанти, защото съществува почти 120 години.
19. Електронни ефекти в молекулите – индукционен и мезомерен ефект
Полярността на химичните връзки е една от основните им характеристики. Дали е полярна или не една химична връзка, зависи от разликата в електроотрицателностите на свързващите се атоми. В органичните молекули може да се наблюдава допълнително поляризиране на химичните връзки и образуването на делокализирани връзки. Причината за това са така наречените електронни ефекти, които са съответно индукционен ефект и мезомерен ефект.
20. Телевизор LED Horizon, 28`` (71 cм), 28HL5300H, HD
Телевизор LED Horizon, 28`` (71 cм), 28HL5300H, HD. LED телевизор, гама 2017, с диагонал на екрана от 71 cм, High Definition качество на изображението и резолюция 1366 x 768 пиксела. Плосък тип дисплей.
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">