Новините които Вие смятате за интересни
1. Dental.bg
Ако търсите зъболекарски кабинет във вашият град можете лесно да откриете такъв чрез сайта. Също така може да прочетете интересни статии свързани със зъбите и как да се предпазите от кариеси и бактерии.
2. Оригинални маратонки на ниски цени
Предлагаме оригинални маркови маратонки на изключително добри и ниски цени. Маратонки марки Адидас, Пума, Рибок, Найк и много други.
3. Пробиотик Бацилус Коагуланс
Пробиотикът Бацилус коагуланс издържа на стомашните киселини, след това преминава в тънките черва, където обогатява чревната микрофлора с милиарди полезни бактерии.
4. Коя фирма за почистване е подходяща за вас и как да отсеете предложенията
Често ние прекарваме повече часове в офиса, отколкото у дома. За някои служители дистанционната форма на работа промени този стандарт, което е още по-голям стимул да поддържаме приятна среда вкъщи.
5. Почистване на мухъл: 4 основни метода за борба с опасните плесени
Ако мухълът не беше толкова вреден за обитателите на дома, усилията ни отново щяха да са насочени в борба с него, защото е крайно неприятен, с лош мирис и създава ужасно неприветлива среда. Предвид всичко изброено трябва да знаем с какъв враг си имаме работа и кои са основните методи да го държим далеч от жилището си.
6. Как да елиминираме враговете на отслабването с помощта на билки от природата
Никак не е изненадващо, че именно в природата може да открием лек за излишните килограми и да се радваме на зашеметяващи резултати В света на диетите има много хранителни режими, които ви увещават, че лесно ще свалите онези излишни 5-10 килограма.
7. Как се правят качествени ръчни часовници
Годините опит, които стоят зад всеизвестно разпознаваеми брандове, ни гарантират дългогодишна служба, стилно излъчване и удоволствие от използването на марковите часовници. Без капка преувеличение можем да причислим към така описаните устройства часовници Casio.
8. Как да си осигурим ефектна усмивка в холивудски стил
Всички се възхищаваме на красивите и излъскани образи на нашите любими звезди. Не рядко се питаме кое от видяното е плод на природни дадености и кое благодарение на намесата на фотошоп, хирургията или козметичните процедури.
9. Как да приготвите неустоимо вкусно агнешко
По традиция агнешко се сервира основно на пролетните празници Великден и Гергьовден. Ползите от консумацията му обаче са многобройни и може да го сложите на трапезата си по всяко време на годината, стига да има откъде да се снабдите с качествена продукция.
10. 5 подправки със задължително присъствие в кухнята
Ако искаме храната да ни носи не само наслада за сетивата, но и да бъде пълноценна за организма, можем да се доверим на любимите подправки. Някои от тях заемат място в сърцето на кухнята и трудно бихме могли да си представим ястията си без тяхното присъствие.
11. Какво е важно да знаем при избора на четка за зъби
Когато избираме своята четка за зъби, ние обикновено влизаме в предпочитания от нас магазин, харесваме си цвят, съобразяваме цената и решаваме, че сме приключили с въпроса. Всъщност не само тези изисквания са важни, ако не искаме да нанесем сериозни вреди на здравето си.
12. Първи уроци за неопитни кулинари: Как да съхраните аромата на любимите подправки
Ако сте ценители на вкусните домашни ястия, неизбежно стигате до въпроса как да съхраните любимите си подправки. Те заслужават своето достойно място в кухнята, често дори и като красиво допълнение на интериора. Може да предпочитате да отглеждате в саксии пресни растения, които да използвате като вълшебни добавки за гозбите, но със сигурност ще искате да имате колекция и от сушени билки.
13. Силата на обичаните от всички подправки: От вкусно ястие до афродизиак
Дали чревоугодничеството е достатъчно сладострастие или може да се превърне в начин да изпитаме и друг вид екстаз?! Откакто съществува човечеството са се търсели варианти за постигане на пълно удоволствие. Неизменно нашите вкусови рецептори са се преплитали с любовните усещания.
14. Soft skills уменията и с какво толкова са значими за бизнеса
Soft skills или тaĸa нapeчeнитe пpeнocими, мeĸи yмeния ce oтнacят дo личнocтнитe чepти, пoвeдeниeтo и coциaлнитe нaглacи, c пoмoщтa нa ĸoитo ниe oбщyвaмe eфeĸтивнo cътpyдничим cи c eĸипa и yмeлo yпpaвлявaмe пoтeнциaлнитe ĸoнфлиĸти. Πoняĸoгa нe e дocтaтъчнo дa пpитeжaвaмe пpoфecиoнaлeн oпит и гpaмoтнocт щo ce oтнacя дo дeйнocттa, в ĸoятo ce paзвивaмe.
15. Светото Богоявление
На 6 януари Православната църква празнува Богоявление. При Кръщението Господне в река Йордан на света се явява Светата Троица: Бог Отец, Бог Син и Бог Свети Дух Бог Отец говори от небето на Сина си. Синът е кръстен от св. Йоан от Предече Господне и Светият Дух слиза върху Господа под формата на гълъб. От древни времена този празник се нарича Ден на просвещението и Празник на светлините, защото Бог е Светлина и се явява, за да просвети „тези, които живеят в тъмнина и сянка на смъртта” (Евангелие от Матей) и да спаси падналия човешки род по благодат.
16. Радвай се, невесто Христова. Великомъченица Варвара
На 4 декември Православната църква извършва възпоменание на светата великомъченица Варвара. Хората наричат ​​светата великомъченица Варвара „невестата на Христос“, защото тя не се отклонява от християнската вяра и през целия си жизнен път остава непорочна като дете.
17. Най-изгодната оферта за теглене на кредит – какво трябва да имаме предвид
След като реши да вземе кредит от банкова институция, всеки човек се стреми да избере най-изгодната оферта. Обикновено потребителят се интересува от минималния лихвен процент и условията за изплащане. Но когато се мисли стереотипно в един такъв момент, това много често води до грешки.
18. Кога може да се наложи бърз онлайн заем и какви са неговите предимства
Животът на кредит притеснява много хора, но понякога човек има толкова спешна нужда от пари, че кредитите остават най-доброто решение. За разлика от нас, в повечето цивилизовани страни, кредитите се считат за нещо съвсем обичайно дори за заможните хора. Просто клиентите знаят точната сума и за какви нужди ще им е необходима тя и ако са сигурни, че ще могат да се разплатят в уговореният срок, без страх теглят кредити.
19. Банка срещу кредитна компания – коя институция ви дава парите по-бързо?
Небанковите институции винаги са посочвали скоростта на кредитиране като предимство. Те създадоха опцията за достъп до онлайн кредити, при които клиентите получават парите много бързо. Банките са проектирали мобилни приложения, за да доставят пари също толкова бързо. Тогава е логично да си зададете въпроса – кой ви дава парите по-бързо?
20. Заем за шофьорска книжка
Някои хора избягват да заемат пари, твърдейки, че това е най-голямото зло в целия свят, и особено в случая с институции, предлагащи заеми. Според тях, кредиторите просто чакат човек да го сполети нещастие, за да се възползват. В нужда от пари, предпочитат да потърсят заем от приятелите си, защото само на тях имат доверие. Ок, това определено е собствения им начин на живот, но дали пасва на действителността, в която живеем?!
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">