Новините които Вие смятате за интересни
1. Цвети Петрова стана проститутка
Известният фитнес модел Цвети Петрова се превърна в евтина проститутка. Стана ясно, че за нея любовта няма никакво значение. Всичко е пари. Тя сменя милионер след милионер с цената на всичко. Нейният син, чиито баща е основателят на sila.bg всеки месец има нов баща. Тъжно, но факт. Който не е искал да бъде с фитнес модела, той не е бил с нея. Тя не спира да си ляга с мъже на средна възраст с единствената цел - финансовото им състояние.
2. Доверието, което имахме в Анадолу Медицински Център, се превърна в надежда
Виктор се нуждаеше от лъчетерапия, но лекарите в България не можеха да гарантират нищо и нямахме друг избор освен да приемем тази помощ. Анадолу Медицински Център беше нашата надежда. Направиха на Виктор магнитен резонанс и лекарят каза, че той се нуждае от лъчетерапия.
3. Стилни стъклени картини от Megaart.shop
Стъклените картини придават завършеност и уют на всяко помещение. Megaart.shop ви предлага богат избор от стъклени картини за декорация на интериора.
4. Защо всеки кабинет трябва да притежава дестилатор за вода
Когато става въпрос за дестилирана вода, мнозина смятат, че единствената й употреба е в стоматологичните столове, но тя има много по-широко приложение.
5. Алуминиеви скелета под наем от Стройрент
Стройрент предлага голямо разнообразие от алуминиеви стълби и работни алуминиеви платформи. Алуминиевите ни стълби са трираменни, многофункционални и с панти за универсална употреба, а алуминиевите скелета са на международно доказалият се производител Custers.​
6. Нова лазерна машина с по-големи възможности от Мултинженеринг
Лазерна машина за изрязване на детайли от ламарина с нови технически параметри и по-големи възможности предлага Мултиинженеринг. Новата лазерна машина реже листове от неръждаема и черна ламарина или алуминий по предоставен или изработен от фирмата чертеж. Екип конструира детайли и 3Dмодел на изделието.
7. За или против живота в къща край града
Да смениш апартамента си за къща край града – доста смело решение, което за едни е оправдано, а за други е абсурдно; Днес мнозина предпочитат да избягат от градската шумотевица и да намерят спокойствие в къща наблизо. Целта е хем да не се откъснат тотално от съвременния начин на живот, хем да са в по-тясна връзка с природата.
8. ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИДЕАЛНОТО МОМИНСКО ПАРТИ
Идеалното моминско парти не е толкова лесно за организиране, колкото изглежда. Истинско предизвикателство е да се справите с цялостната комуникация между всички шаферки, булката, нейното семейство и приятелки. Особено с натоварения график на булката преди големия ден, ще трябва предварителен план от А до Я. Ние ще Ви дадем някои идеи, за това как би трябвало да протече едно идеално моминско парти. Главни организатори Почти всеки може да бъде домакин на едно моминско парти. Честта най-вече се пада на кумата или някоя от шаферките. При всички положения трябва да е някой, който булката е избрала предварително и на който има най-много доверие. Време Моминското парти е добре да бъде планувано, организирано и проведено навреме. Не е добра идея вечерта преди сватбата, поради вълнение, стрес, липса на сън и ред други причини. Нека да бъде тогава, когато можете да се отпуснете и да се забавлявате, без да бъдете притискани. Бъдете сигурни, че всичко се случва, затова е добре да имате винаги резервен план.
9. Център по урологична онкология
В специализирания Център по урологична онкология опитните специалисти изцяло се посвещават на диагностиката и лечението на рак на простатата, рак на пикочния мехур, рак на тестисите, рак на бъбреците, тумори на надбъбречната жлеза и ретроперитонеални тумори
10. Красиви и атрактивни картини от стъкло на цени от 50.50 лв. – Megaart.shop
Megaart.shop предлага стилни продукти за декорация на дома, офиса, хотела, търовския обект или Вашият празник. Предлагаме Ви изработени в България картини от стъкло, кухненски принт гърбове от стъкло, декоративни пана и много други атрактивни продукти за декорация.
11. Среброто – намира ли приложение в медицината?
Още от древността, медицинската употреба на среброто определено е била позната. Но никой не е могъл да обясни защо този метал може да се използва за лекарски цели. Още 4-то хилядолетие преди Христа, среброто се е използвало за третиране на множество заболявания. Как този благороден метал намира приложение в медицината? Може да научите от тази статия. Ние от Silver.bg се стремим да задоволим и най-нестандартните „сребърни“ предпочитания и вкусове на най-добра цена. Ние следваме идеята, че качеството е това, с което не трябва да правим компромиси. На сайта ни може да намерите разнообразие от сребърни бижута, които ние произвеждаме и някои предложения на наши клиенти. Как среброто намира приложение в медицината? Както знаете, среброто е благороден метал. Древните медици са намерили приложение на среброто в медицината. Изработвали са шишенца за лекарства, монети, разтвори като оксиди, нитрати и хирургични конци. Освен това, среброто се е ползвало и за борба с микробите и лечение на увредени тъкани. Интересното е, че и днес среброто е много актуален метал за употреба в медицината. Но най-актуален остава в областта на алтернативната медицина. В крайна сметка, днес хората търсят отговори на своите въпроси, свързани със здравето точно в алтернативната медицина, като се надяват да получат и изключително точни отговори. В по-късното развитие на медицинската наука, среброто е имало принос и за радиологията. След това се превръща и в основно антибактериално средство, което всъщност е замествало днешните антибиотици.
12. Център по урологична онкология
В специализирания Център по урологична онкология опитните специалисти изцяло се посвещават на диагностиката и лечението на рак на простатата, рак на пикочния мехур, рак на тестисите, рак на бъбреците, тумори на надбъбречната жлеза и ретроперитонеални тумори
13. Мебели за спалня и трапезария от Мирчеле
Обзавеждане за спални, холове, кухни, офиси и други помещения с висококачествени, масивни мебели от утвърдени европейски производители на конкурентни цени. Продуктовата ни гама позволява комбиниране на мебелировката както в бароков, така и в класически и модерен стил.
14. Съвременни технологии за полагане на асфалт
Фирмите, които се занимават с асфалтиране, вече прилагат някои съвременни технологии, за да се радваме на по-гладки и качествени пътища. Един от най-нашумелите и приложими методи напоследък се нарича инжекционен, при който се употребява катионна емулсия. Тя самата може да бъде описана като студена смес, която има способността да прониква на дълбоко, тъй като съставните й части се разпадат моментално и се стягат върху положената повърхност.
15. Финансиране на лечение в чужбина
Анадолу Медицински Център предлага лечение на чуждестранни пациенти срещу заплащане от държавни или обществени фондове. Преди да предприемете постъпване за лечение при нас, моля запознайте се с възможностите и изискванията на съответната институция.
16. Център за лечение на рак на гърдата - МЦ Анадолу.
Центърът за лечение на рак на гърдата към Анадолу Медицински Център предоставя комплексна диагностика и лечение – от рутинен скрининг до пластична хирургия – пълен пакет услуги, отговарящ на всички нужди на пациентите с диагноза рак на гърдата.
17. Стоматологично оборудване
Новото и лъскаво стоматологично оборудване изглежда доста примамливо, но преди да направите тази сериозна инвестиция е нужно да разберете дали ще се изплати и ще подобри ли предлаганите от вас пациентски услуги.
18. Шарнирни накрайници FLURO - немско качество от Мултиинженеринг
Официалният  представител на FLURO Мултиинженеринг предлага шарнирни накрайници за машиностроенето, енергетиката, хранително-вкусовата промишленост, транспортни системи, както и високо прицизни шарнирни накрайници за духови инструменти и медицинска апаратура.
19. Къртачи под наем
Олекотени къртачи под наем (от 5 до 30 килограма) с включено шило, секач или лопата. Изключително подходящи за къртене на тухла, бетон и други твърди повърхности.
20. 5 машини, които може да наемете при ремонт
Реномираните производители на различни уреди за строителни дейности могат да се похвалят с качество и съвременни технологии. Не всички от тях обаче има смисъл да закупим, ако не извършваме подобни занимания всеки ден. Все пак ремонтът не е ежедневен ангажимент, а инвестициите, които се налагат покрай него, обикновено достатъчно утежняват бюджета.
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">